fbpx
AirlinesOnderwerpen

Etihad zoekt Nederlands cabinepersoneel

Nederlanders met ervaring in de hospitality-sector kunnen hun carrière een “boost” geven. Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, is op zoek naar extra medewerkers voor haar wereldberoemde cabinepersoneel en houdt op 23 juni een recruitmentdag in Amsterdam.

Aubrey Tiedt, Vice President Guest Services bij Etihad Airways, zegt:

“We nodigen op onze recruitmentdag in Amsterdam de 200 kandidaten uit die het beste voldoen aan onze strenge criteria.”

Mensen die geïnteresseerd zijn om deze dag bij te wonen en deel uit te maken van Etihad Airways’ befaamde team van cabin crew, food and beverage managers en gekwalificeerde inflight chefs, kunnen zich vooraf registreren op www.etihad.com/cabincrewrecruitment.

De wervingsdag vindt op maandag 23 juni plaats in Amsterdam. Die dag ontmoeten sollicitanten de HR-verantwoordelijken van Etihad Airways, die hen meer uitleg zullen geven over wonen en leven in Abu Dhabi en over omgaan met gasten op 10.000 meter hoogte.

Nieuwe leden van de cabin crew volgen een opleiding van zeven weken in de Training Academy van Etihad Airways in Abu Dhabi.

“We zijn erg blij dat we nu ook Nederlanders actief gaan werven, gezien Nederland een belangrijke Europese markt is voor onze luchtvaartmaatschappij. Dit zal ons helpen om de snelle, dynamische uitbreiding van Etihad Airways te ondersteunen.”

“We hopen dat we mensen kunnen aannemen die een passie hebben voor gastvrijheid en dienstverlening. Ons team telt meer dan 110 nationaliteiten. Er zijn erg veel carrièremogelijkheden, waarbij iemand die start als cabinepersoneel, chef aan boord of food and beverage manager, later kan doorgroeien tot leidinggevende aan boord of een rol krijgt in het management”, zegt Tiedt.

Meer dan 90 Nederlanders werken momenteel voor Etihad Airways, van wie 39 als grondpersoneel, 33 als cabinepersoneel en 23 als piloot.

Alle leden van de crew wonen in Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, die een internationale sfeer uitstraalt en veel recreatiemogelijkheden en activiteiten biedt.

Naast de vele andere voordelen krijgen leden van het cabinepersoneel ook een ziektekostenverzekering en een volledig gemeubileerde woning.

Bron: Etihad Persbericht

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button