fbpx
AirlinesOnderwerpen

Fastjet begint nieuwe internationale route

Fastjet opent 5 augustus de derde internationale route

Zimbabwe
Fastjet gaat twee keer per week van Dar es Salaam (Tanzania) naar Harare (Zimbabwe) vliegen. Er zijn grote commerciële en culturele banden tussen beide steden, maar er is nog geen directe verbinding. De haven van Dar wordt veel gebruikt door handelaren uit Zimbabwe en Victoria Falls (Zimbabwe) en Zanzibar (Tanzania) zijn populaire toeristische bestemmingen.

Vluchten
Vluchten duren 2,5 uur en worden in eerste instantie op dinsdag en vrijdag uitgevoerd. De vlucht vertrekt om 19:25 uit Dar en komt 20:55 aan. Terugvlucht verlaat Harare om 21:35 en komt 01:00 aan. Na Johannesburg en Lusaka (Zambia) is het de derde internationale bestemming.

Afrika
Fastjet wil een pan-Afrikaanse low-cost carrier worden. De basis is in Dar es Salaam, maar Fastjet hoopt snel ook bases in Lusaka en Harare te gaan vormen. 18 maanden geleden is Fastet nog maar begonnen. De vloot bestaat nu uit 3 Airbus A319 toestellen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button