fbpx
AirlinesOnderwerpenVliegvelden

Iberia terug op Schiphol

Na twee jaar afwezigheid is Iberia teruggekeerd met vluchten op Schiphol.

Madrid
Gister is de eerste vlucht van Iberia Express geland op Schiphol. Het was afkomstig uit Madrid en verbindt de hoofdsteden van Spanje en Nederland twee keer per dag. Vanaf september wordt dat drie keer per dag. In Madrid kan worden overgestapt op het verdere netwerk. Iberia stopte met vliegen op Amsterdam begin 2013 na een aanzienlijke reorganisatie en inkrimping van het routenetwerk. De vluchten worden door een A320 uitgevoerd.

Schema
Vluchten van Amsterdam vertrekken om 12:15 en 19:05 en komen 2,5 uur later aan op Madrid. De andere kant op zijn de vertrektijden 09:05 en 15:50. Vanaf september vertrekt er om 8:05 een derde vlucht uit Amsterdam en om 19:50 uit Madrid. Een retour kost vanaf € 79,-

Alternatieven op deze route zijn KLM en Air Europa.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button