fbpx
IncidentenOnderwerpenVliegvelden

Auto op landingsbaan Brisbane

Een vrouw is met haar auto door een hek van Brisbane Airport gereden en op de landingsbaan gekomen.

Brisbane
De politie is om 22:00 dinsdagavond (lokale tijd) uitgerukt naar Brisbane Airport. De landingsbaan werd afgesloten voor vliegtuigen toen een auto gesignaleerd werd om 21:40. De Austraische krant Courier-Mail zegt dat de de bestuurster een 37 jarige vrouw is. De vrouw is gearresteerd en werd door amulancepersoneel behandeld.

Meerdere vluchten hebben een tijd in de holding gecirkeld. Sommige vluchten zijn uiteindelijk uitgeweken naar Gold Coast Airport, zo’n 100km zuidelijker. Om 22:20 ging de baan weer open. De reden van de vrouw is onbekend.

Brisbane Airport is na Sydney en Melbourne het drukste vliegveld van Australië. Het heeft twee landingsbanen, Eén van 3.500 meter en een korte van 1.700 meter.


Grotere kaart weergeven

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button