fbpx
Opmerkelijk

Vlucht omgeleid: piloot bestelt voor iedereen pizza – Video

Een toestel in de VS heeft uren vertraging opgelopen door hevige storm. De piloot heeft pizza’s besteld voor het hele vliegtuig.

Frontier
Op 7 juli vertrok Frontier vlucht 719 al een uur te laat van Washington DC naar Denver, een vlucht van 3 uur. Door hevige wind kon het toestel niet landen op de eindbestemming: Denver. Na een aantal rondjes te hebben gecirkeld is doorgevlogen naar Cheyenne Regional Airport. Daar landde de A320 om 20:47. De passagiers waren inmiddels 5 uur onderweg. Cheyenne is een klein regionaal vliegveld waar vooral turboprops landen. Er was dan ook geen bevoorrading voorhanden.

Captain
Daarop besloot de captain zijn credit card te trekken en pizza voor het hele toestel te bestellen. Er werden 50 pizza’s aangerukt. De piloot was de held van de vlucht. Passagier Lisa Torres zegt:

“The captain took his own initiative,” Torres said. He said “Ladies and gentleman, Frontier Airlines is known for being one of the cheapest airlines in the U.S., but your captain is not cheap,” Torres recounted. “I just ordered pizza for the entire plane.”

Het vliegtuig vertrok 2,5 uur later om 23:14 alsnog naar Denver, waar het een half uur later aankwam.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button