fbpx
Opmerkelijk

Video: Lufthansa 747-8 in volle vlucht

Een piloot in een SAS A340-300 onderweg van Peking naar Kopenhagen heeft boven Sint Petersburg dit filmpje gemaakt van een Lufthansa 747-8i. De Boeing was onderweg van Seoul naar Frankfurt en voerde vlucht LH713 uit.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button