fbpx
Onderwerpen

Nederlands elftal met VIP toestel geland op Rotterdam

Het Nederlands elftal vliegt met een gehuurd VIP-toestel naar huis

Geland
Om 16:52 is het toestel geland.

767 Rond 4:30 (Nederandse tijd) vertrok de 767-200ER van Aeronexus vanuit Brasilia. Om 09:00 werd een tankstop gemaakt op de Kaapverdische Eilanden. Rond 16:30 wordt het toestel verwacht op Rotterdam-The Hague Airport. Vanuit daar gaan de spelers direct de bus in en naar Huis ter Duin waar afscheid van elkaar genomen wordt. De 767 met registratie ZS_DJI heeft 100 lie-flat businessclass stoelen aan boord. Wereldkampioen De wereldkampioenen worden wel door de grootste en belangrijkste maatschappij van het thuisland teruggevlogen. Lufthansa heeft meerdere toestellen met speciale Fanhansa logo’s uitgerust. De maatschappij zet het grootste toestel, een nieuwe 747-8i, in voor de terugvlucht.

Volg de vlucht live

Ook het Franse team vloog met dit toestel terug

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button