fbpx
Onderwerpen

Duitse elftal gaat in stijl naar huis

Lufthansa zet het nieuwste en grootste toestel met speciale logo’s in om het Duitse elftal naar huis te vliegen.

Fanhansa
De Duitse maatschappij heeft het WK aangegrepen voor een marketing campagne. Voor het eerst in 60 jaar staat er een andere naam op de romp van 8 toestellen: Fanhansa. Uiteraard worden de spelers en staf teruggevlogen in zo’n toestel.

Vlucht LH2014 wordt uitgevoerd door de een Fanhansa Boeing 747-8i. Vertrek is vandaag om 16:00 lokale tijd vanaf Rio de Janeiro. Er wordt naar Berlijn gevlogen waar de huldiging zal zijn. De jumbo komt morgenochtend om 09:10 op Berlijn Tegel aan. Ook wordt er een extra vlucht ingezet naar Munchen. Ook dit vliegtuig (A340-600) is in de Fanhansa kleuren.

Andere maatschappijen
Veel maatschappijen pakken groot uit met speciale kleurenschema’s. KLM koos ervoor om dit niet te doen. Het Nederlands elftal vloog terug in een gehuurde privejet. De beelden waren op alle journaals en overal op internet te zien.

Fanhansa_747-8_2

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button