fbpx
AirlinesOnderwerpen

Ryanair lanceert app – mobiele instapkaart

Ryanair heeft een app gelanceerd waarmee vluchten kan boeken, in kan checken en een instapkaart vanaf je mobiel kan gebruiken.

App
Vandaag heeft Ryanair een nieuwe app gelanceerd. Met een My Ryanair profiel kan je vluchten zoeken en boeken, inchekecken en je stoel uitkiezen, hotels en auto’s boeken, live vlucht informatie opzoeken. Tenslotte is een boarding pass printen niet meer nodig. De app is er voor iPhone en Android, in de talen Engels, Italiaans en Spaans. Meer talen gaan volgen net als een iPad app.

Ryanair_app_1

Kosten
De app is gratis. Ryanair blijft wel Ryanair: als je batterij het niet meer doet printen ze met plezier een nieuwe boardingpass uit, kost je wel € 15.

Ryanair_App_2

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button