fbpx
Opmerkelijk

Video: vliegtuig moet uitwijken voor…. Walvis

Een opmerkelijk moment. Als deze Dehavilland DHC-2 MK I op het water wil landen komt er net een walvis naar boven. Je ziet het dier water spuiten. De piloot ziet hem gelukkig en trekt nog een beetje op. Het gebeurt in Angoon Alaska met een vlucht vanuit Janeau.


View Larger Map

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button