fbpx
IncidentenOnderwerpen

Co-piloot wisselt van MH370, maar zit wel in MH17

Eén van de twee co-piloten aan boord van de Boeing 777-200ER van Malaysia Airlines zou eerder vlucht MH370 hebben gevlogen. Op het laatste moment werd hij echter elders ingedeeld. Zijn opa vertelde dat de co zeer dankbaar was dat hij gewisseld was van MH370. Nu zat hij aan boord van MH17 en is hij één van de 298 overledenen.

Nieuws over MH17
Al ons nieuws over de gecrashte 777 vind je hier.

Berichten over MH370
Al ons nieuws over de verdwenen 777 vind je hier.
De feiten van MH370 op een rij.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button