fbpx
Opmerkelijk

Bizarre Russische theorie: MH17 was verdwenen MH370 gevuld met lijken

Verschillende (kleinere) Russische media berichten over een wel erg vergaande samenzweringstheorie:

MH370
MH17 en MH370 zijn dezelfde toestellen. Na verdwijnen in maart zou MH370 naar het Brits-Amerikaanse eiland Diego Garcia gevlogen zijn. Op dit eilandje in de Indische Oceaan staat een Amerikaanse marinebasis met landingsbaan. Vorige week zou de Boeing 777 naar Schiphol gevlogen zijn en gevuld met lijken. De CIA heeft er een bom in geplaatst “net zoals gebeurd is met de 9/11 vliegtuigen”.

Autopilot
Daarna is het vliegtuig opgestegen, of op de autopilot (zover de redactie weet, is dit onmogelijk), of door piloten die er daarna met parachutes uitgesprongen zijn. Eenmaal op kruishoogte is de kist op autopilot gezet en opgeblazen boven de Oekraïne.

Doel
Uiteraard is Amerika de schuldige. Het doel is om een internationale oorlog met Rusland te provoceren.

Via Newrepublic

Nieuws over MH17
Al ons nieuws over de gecrashte 777 vind je hier.

Berichten MH370
Al ons nieuws over de verdwenen 777 vind je hier.
De feiten van MH370 op een rij.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button