fbpx
IncidentenOnderwerpen

Ook flight data recorder MH17 intact

Gegevens Flight Data Recorder MH17 uitgelezen

Aansluitend op het persbericht van gisteren, heeft het internationaal onderzoeksteam onder leiding van de Onderzoeksraad voor Veiligheid verder gewerkt aan de Cockpit Voice Recorder en de Flight Data Recorder. Dit vindt plaats op het hoofdkwartier van de Britse Air Accidents Investigation Branch (AAIB) te Farnborough in het Verenigd Koninkrijk. Het internationaal onderzoeksteam heeft vandaag onder meer onderzoek gedaan naar de Flight Data Recorder. De Flight Data Recorder was licht beschadigd, maar het deel dat de gegevens bevat was intact. Ook is er geen bewijs of een indicatie gevonden dat de Flight Data Recorder is gemanipuleerd. Na dit onderzoek zijn de gegevens van de Flight Data Recorder met succes uitgelezen en deze bleek valide gegevens van de vlucht te bevatten. De gegevens van de Cockpit Voice Recorder en de Flight Data Recorder zullen verder geanalyseerd en gecombineerd worden.

Een gedegen analyse van de verkregen informatie zal nog geruime tijd vergen. De resultaten hiervan zullen worden betrokken in het onderzoek.

Meer Nieuws
Al ons nieuws over de gecrashte 777 vind je hier.

Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button