fbpx
Onderwerpen

13 december Aviation Knowledge and Career Day 2014

Op de 13 december dit jaar wordt de 8e editie van de Aviation Knowledge and Career Day (AKCD) georganiseerd in Amsterdam. De AKCD is een jaarlijks terugkerend evenement waarop de Nederlandse (en buitenlandse) luchtvaart ruim podium krijgt om zich te presenteren. Up in the Sky is dit jaar voor de tweede keer mediapartner van deze dag. De organisatie ligt ook dit jaar weer in handen van EASP AIR, de Hogeschool van Amsterdam en Schellinger CTC, Koninklijke Luchtmacht, LVNL, NLR, en KLM.

AKCD_Borrel_7

De AKCD is een aanrader voor iedereen actief in de luchtvaart. Van piloten tot studenten en van onderhoudsmonteurs tot vliegtuigbouwers. Het programma wordt nu vormgegeven, op het moment dat daar meer van bekend wordt zullen we dat melden en zal het op http://www.akcd.nl worden gepresenteerd.

Kijk voor meer informatie over de AKCD en verslagen van vorig jaar hier. Inclusief veel foto en film materiaal.

AKCD

AKCD is een toonaangevend evenement in de Nederlandse Luchtvaart waaraan vrijwel alle belangrijke partijen meewerken.
Ook dit jaar is Upinthesky weer media-partner. Vooraf brengen we het nieuws rond het evenement en na afloop zullen we een fotoreportage en verslagen van de verschillende presentaties publiceren. Dit alles is overzichtelijk in het dossier AKCD te vinden.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button