fbpx
AirlinesOnderwerpen

Nieuw concept in business aviation FlyAeolus

We kwamen een interessante nieuw nieuwkomer tegen in de business luchtvaart: FlyAeolus. FlyAeolus biedt een nieuw concept in business aviation. Wie wil er nu geen eigen businessjet tot zijn beschikking hebben? Alleen is een eigen vliegtuig natuurlijk voor slechts weinigen weggelegd. Stefaan Ghijs, een Belgische ondernemer, speelt met zijn bedrijf FlyAeolus in op de behoefte van een eigen privéjet tegen relatief zeer betaalbare tarieven. Het business model, gebaseerd op gedeeld eigendom. Je betaalt een inschrijfgeld en daarna kun je per uur gebruik maken van een vliegtuig. Het mooie van dit concept is dat je in staat bent om op welk klein vliegveldje dan ook te landen. Vaak veel dichter bij je uiteindelijke bestemming dan mogelijk zou zijn als je gebruik maakt van “reguliere” vliegvelden.

Aeolus vliegt op 1600 (!) vliegvelden in Europa. Ter vergelijking: KLM heeft 666 bestemmingen wereldwijd. Doordat ze met kleine vliegtuigen vliegen is letterlijk elk vliegveld te gebruiken. Hiermee is privévliegen bereikbaar geworden voor veel meer mensen dan hiervoor.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button