fbpx
IncidentenOnderwerpen

Malaysia 747 met MH17 slachtoffers komt aan: foto’s & video

Om 09:55 lokale tijd is de Malaysia Airlines 747 aangekomen op Kuala Lumpur International Airport. Aan boord waren 20 slachtoffers van vlucht MH17. 17 kisten en 3 urnen. Met cermonie zijn de slachtoffers uit het vrachtvliegtuig gehaald en in lijkwagens gelegd. Een minuut stilte werd in acht genomen.

De slachtoffers worden nu naar huis gebracht. Naast de rouwauto’s worden hiervoor twee C-130 Hercules toestellen ingezet en 5 EC725 Helikopters. Na de ceremonie zijn de auto’s en toestellen direct vertrokken.

De 747 werd bestuurd door 3 senior Malaysia captians en een first officer.

Meer slachtoffers
Aan boord waren 43 mensen met de Maleisische nationaliteit, 15 van hen waren cabin en flight crew. 28 zijn er nu geïdentificeerd en 20 dus in Maleisië. De andere 8 zijn nog niet vrijgegeven. Maleisië hoopt zondag de volgende vlucht uit te voeren, maar het is nog niet duidelijk of dat gaat lukken.

Meer Nieuws
Al ons nieuws over de gecrashte 777 vind je hier.

Beeld

Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button