fbpx
Opmerkelijk

Time-lapse friday: Dubai airport “little planet”

Dubai360.com heeft een interactieve 360 graden video gemaakt vanaf de luchtverkeersleidingtoren van Dubai International Airport. In 3 minuut 22 zie je meer dan 1.000 vliegtuigen landen en vertrekken, in het echt is het ruim 30 uur. Er zijn 4 camera’s gebruikt om alles te kunnen zien. Op de website kan je de video zelf besturen. Wij hebben de niet interactieve video.

In de animatie volgt het vliegveld de draaiing van de aarde. Terminal 3 (op het begin van de video de linkerkant) geeft tegelijk aan hoe laat het is. Het is de kleine wijzer op een 24-uurs klok. Bovenaan is middernacht, onderaan is 12 uur ’s middags.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button