fbpx
IncidentenOnderwerpen

Malaysia 777-200ER keert terug met problemen

Zaterdagochtend is een Malaysia Airlines 777 teruggekeerd naar Kuala Lumpur

Cabinedruk
De Boeing had een probleem met het op de juiste druk te houden van de cabine. Eenmaal op cruise hoogte aangekomen bleek dit probleem, vertelt Azharuddin Abdul Rahman, directeur-generaal van het departement van burgerluchtvaart aan nieuwsorganisatie AFP. Volgens Rahman is het geen groot probleem het gaat vooral om het comfort van de passagiers.

Vlucht MH70 richting Tokyo vertrok rond 10:50 lokale tijd. Het toestel was zo’n 50 minuten in de lucht toen besloten werd terug te keren. Na terugkomst op KLIA hebben de passagiers even moeten wachten en nog geen 3 uur na de oorspronkelijke vertrektijd stegen ze met een vervangende 777 op richting Tokyo. Met 2,5 uur vertraging landde vlucht MH70 op Narita.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button