fbpx
Opmerkelijk

Fransman uit vliegtuig AA gezet wegens geur

Een 27 jarige fransman zegt uit een American Airlines toestel te zijn gezet wegens zijn geur.

“Take a shower”

Parijs
De Fransman wilde van Parijs naar Dallas reizen, maar mocht niet mee met de vlucht. Het Franse persbureau AFP heeft beelden van de mobiel van de man gezien. De man werd benaderd door een flight attendant die hem vertelde dat er klachten van de passagiers en crew waren over zijn geur. Het bemanningslid zei tegen de man dat hij een douche moest nemen. Daar werd aan toegevoegd:

“You’re with an American company, this is American territory and the captain has the right to refuse you. You will not be flying today.”

Vervolgens werd de politie gebeld die de man uit het vliegtuig begeleidde. Tegen AFP zei de man dat hij zichzelf met Dior parfum had bespoten. AA zegt dat de man “visa issues” had.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button