fbpx
AirlinesOnderwerpen

Malaysia Airlines begint tegenoffensief

Malaysia Airlines stuurt foto’s van volle vliegtuigen rond.

Social Media
Veel negatieve berichtgeving over Malaysia Airlines. Het bedrijf draait al jaren verlies en na de rampen met MH370 en MH17 zouden de vliegtuigen nagenoeg leeg zitten. Op twitter en facebook zijn foot’s te zien met maar een paar mensen aan boord. Veel media (ook Upinthesky) hebben die tweets gebruikt ter illustratie van nieuwsberichten.

Malaysia Airlines probeert nu dat beeld te keren. Onder het motto van: “There are always two sides to every story”, worden tweets van volle vliegtuigen en positieve ervaringen geretweet.

Herorganisatie
Waarschijnlijk wordt morgen een grote herorganisatie aangekondigd bij Malaysia. Zo’n 5.000 mensen zouden moeten vrezen voor hun baan. Ook zal gesneden worden in het routenetwerk.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button