fbpx
Opmerkelijk

Nieuwe complottheorie MH370: “9/11/14”

Momenteel leeft de complottheorie 9/11/14 op internet. MH370 zou ingezet worden voor een 11-september achtige aanval door terreurorganisatie IS.

9/11
De Boeing 777-200ER zou ingezet worden als wapen door Islamitische Staat (IS) op 11 september. Het toestel zou gevuld zijn met explosieven, chemicaliën en/of nucleair afval. Het toestel zou nu in Pakistan staan en daar gekomen zijn in de schaduw van SIA68, een ‘bekende‘ theorie, die al sinds enkele dagen na het verdwijnen de ronde doet.

USAF generaal
De 9/11/14 theorie laait op door een interview met een gepensioneerde generaal van de Amerikaanse luchtmacht, Thomas McInerney. Zaterdag sprak Fox News met hem en daarin zei hij dat de VS naar DEFCON-1 zou moeten gaan, het hoogste niveau van paraatheid. Thomas zegt dat er op 7 september een schokkend boek van een grote nieuwszender uitkomt waar heel Amerika kennis van zou moeten nemen.

“It is going to be earth shattering of what’s happening and what happened. The fact is we may even see a 9/11/14 MH-370 resurface again”.

Verder wilde hij het niet toelichten.

Scenario’s
Erder verscheen een bericht over mogelijke realistische scenario’s en een bericht over complottheoriën.

Meer Nieuws
Al ons nieuws over de verdwenen 777 vind je hier.
De feiten van MH370 op een rij.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button