fbpx
Opmerkelijk

Time-lapse Friday: making of an Emirates A380

A behind the scenes glimpse into the making of Emirates’ 50th A380 aircraft. It takes 800 workers just 65 to 80 days to assemble, install, test, paint, furnish and deliver an Emirates Airbus A380, the iconic double-decker aircraft that has been creating headlines and delighting travellers since it first entered Emirates service in 2008.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button