fbpx
Opmerkelijk

Stella in surseance

In navolging van de berichten van vorige week, waarin duidelijk werd dat de Stella Aviation Academy een kort geding tegen de ABN AMRO verloren heeft, is gisteren bekend geworden dat SAA om surseance van betaling heeft gevraagd bij de rechtbank. Surseance wordt door de rechtbank verleend en is een uitstel van betaling aan schuldeisers. Zeer regelmatig is een surseance van betaling een voorloper van een faillissement.

De nieuwe ontwikkelingen zijn uiteraard niet gunstig voor de huidige studenten van Stella. Het is afwachten wat er gaat gebeuren. Bij het failliet van een vliegschool is de kans zeer groot dat de studenten hun geld kwijt zijn. Dat is in de overgrote meerderheid van de gevallen geleend geld. Met andere woorden: de studenten hebben een enorme lening en geen brevetten om die lening terug te kunnen verdienen…

To be continued.

Up breidt haar webshop verder uit!

Naast nieuws- en achtergrondartikelen heeft Up ook een leuk aanbod van allerlei luchtvaartgerelateerde producten. Bekijk alles in de webshop.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button