fbpx
OnderwerpenVliegvelden

Onbeperkt gratis wifi op Schiphol

Sinds vandaag is overal op Schiphol te internetten, nu onbeperkt.

Wifi
Wifi op Schiphol kon al voor een uur gratis gebruikt worden. Vanaf vandaag is het onbeperkt.

Op Schiphol is uw kantoor binnen handbereik. Met het draadloze internet (WiFi) bent u over de gehele luchthaven online wanneer en waar u wilt. En met uw mobiele telefoon of met een van onze vaste telefoons kunt u eenvoudig bellen en gebeld worden.

Gratis en Premium WiFi op Schiphol
Draadloos internetten kan eenvoudig: u zet uw laptop, PDA of tablet aan, selecteert ‘Schiphol_Airport_Wifi’ als het netwerk en opent de internetbrowser en volgt de instructies op de inlogpagina. Op de inlogpagina ziet u twee keuzemogelijkheden: de gratis dienst ‘Free WiFi’ en de Premium Service ‘Premium WiFi’.

Met gratis WiFi kunt u onbeperkt het hele jaar door 24 uur per dag gebruik maken van het draadloze internet met elk apparaat waarmee ingelogd kan worden. Heeft u geen mobile device? Dan kunt u gebruik maken van één van de vele internet PC’s. Deze vindt u in de Internet Centers. Hierover verderop meer.

Wilt u een hogere snelheid, verbinding maken met een bedrijfsnetwerk of wat printen? Dan kunt u gebruik maken van Premium Wifi. Dit is 4x sneller dan gratis Wifi. Premium Wifi schaft u aan met uw creditcard, via paypal, via roaming partners of via een voucher die u kunt kopen bij de AKO-winkels en de elektronicawinkels in de lounges. Of bij de VIZZIT-winkels op de pieren. Premium Wifi wordt het hele jaar door 24 uur per dag aangeboden.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button