fbpx
Onderwerpen

Piloot? Doe de enquête!

New forms of employment in the aviation sector are currently subject to an independent scientific study conducted by Ghent University (Department of Social Law). This study is co-financed by the European Commission and is carried out on behalf of the European Sectoral Social Dialogue Committee for Civil Aviation, which comprises the social partners from the airlines, both employers and employees.

Airlines, pilot associations and trade unions from across Europe welcome this study and call upon their pilots to actively contribute to the online survey. If you are a pilot, we would highly appreciate your participation.

You can find the online survey here. It will take approximately 12 minutes of your time to fill in. Ghent University, the European Commission, and the European Sectoral Social Dialogue Committee for Civil Aviation thank you in advance for your participation!

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button