fbpx
Opmerkelijk

Spectaculaire video: F-35 loop – Hoax?

Alweer een paar jaar oud, maar de video komt ineens op verschillende website opzetten.

Deze F-35 stijgt verticaal op van een vliegdekschip. De piloot verliest de controle en de jager maakt een loop. Door de stalen zenuwen en enorme skills van de piloot redt hij het dure testvliegtuig. Bijna raakt hij het dek maar het gaat net goed.

Of is het een hoax?

Ja

De website hoaxslayer zocht het uit en noemt een aantal dingen:
Het komt uit het populaire spel Battlefield 2. Opvallend is dat er geen enkel bemanningslid op het dek staat, doorgaans is dit wel het geval. Opvallender is de statusbar rechts onderin beeld. In veel Youtbe versies is dit eruit geknipt, maar niet in deze.

Een hoax dus, hoe dan ook: spectaculair om te zien.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button