fbpx
Opmerkelijk

McDonalds in een vliegtuig

Een McDonalds restaurant in een DC-3

Long, long time ago vloog een DC-3 voor de toenmalige maatschappij South Pacific Airlines of New Zeeland in de 50’er en 60’er jaren. Daarna heeft het toestel nog dienst gedaan als vrachttoestel. In oktober 1984 werd hij uit de roulatie genomen. Een lokale luchtvaart-enthousiast heeft het toestel op de huidige plek laten zetten. Eerst als attractie voor een autodealer.

In 1990 kocht McDonalds het toestel en heeft er een hamburger-‘restaurant’ omheen gebouwd. Het restaurant zelf is niet in het toestel, maar je kan je fastfood wel opeten in de DC-3.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button