fbpx
AirlinesOnderwerpen

Garuda van Schiphol naar Londen Gatwick

Vanaf vandaag vliegt Garuda Indonesia van Amsterdam naar Londen Gatwick.

777-300ER
Garuda Indonesia vliegt tussen Jakarta naar Schiphol en is daarmee de enige maatschappij die die non-stop doet. Dit kan dankzij de 777-300ER die hiervoor ingezet wordt. Vanaf vandaag vliegt het toestel door naar Londen. Tickets tussen Schiphol en Gatwick zijn los te kopen voor ā‚¬99 retour (vanaf prijs).

Schema
Garuda doet dit 5x per week, op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag een zondag. Vlucht GA088 vertrekt om 11:40 LT en komt aan om 11:45 LT. Het toestel zal 2 uur op Schiphol staan als het uit Jakarta gekomen is. De terugvlucht is met vlucht GA089 en vertrekt om 13:10, komt aan op AMS om 15:10. Om 17:00 wordt doorgevlogen naar Jakarta.

EĆ©n passagier zegt dat er 22 mensen aan boord waren…

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button