fbpx
IncidentenOnderwerpen

Air Europa A330 door hagelbui gevlogen – foto’s beschadiging

Een Air Europa Airbus A330-200 is beschadigd doordat het toestel dwars door een hagelbui vloog.

Buenos Aires
Vlucht UX-41 vertrok op 8 september van Madrid naar Buenos Aires Eizaza Airport met 230 mensen aan boord. Het toestel had de daling ingezet toen op een hoogte van 25.000 voet om 07:30 het in aanraking met hagel kwam.

De hagel sloeg door de neus heen en ook het linkervoorruit werd geraakt. Het vliegtuig kon veilig landen om 07:58 op baan 11. Terugvlucht UX-42 kon niet uitgevoerd worden. Een vervangend toestel is een dag later teruggevlogen.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button