fbpx
AirlinesOnderwerpen

Transavia gaat groeien met 737’s

Transavia gaat 737’s kopen en leasen om te groeien naar de beoogde 100 toestellen in 2017.

Groei
In Nederland moet Transavia de tot leidende low-cost maatschappij uitgroeien. Op Parijs Orly moet het de grootste budget carrier worden. Er moet op termijn een winstmarge van 5% behaald worden. Er komen 5 tot 10 nieuwe hubs in Europa, met 3 tot 10 toestellen per hub. Er wordt nu gekozen uit een lijst van 15 tot 20 mogelijke luchthavens.

Samenwerken
Het Franse en Nederlandse Transavia moeten meer gaan samenwerken zodat een synergie van € 40 miljoen kan worden behaald. De Nederlandse tak gaat naar verwachting 69% bijdragen aan de omzet en de Franse tak de rest. Charters in Nederland worden teruggedrongen van 47% nu naar 30%.

Meer nieuws
Al het nieuws over de Air France-KLM vernieuwing en plannen staat hier.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button