fbpx
AirlinesOnderwerpen

Brussels Airlines groeit 19%

Een goede maand voor Brussels Airlines, de maatschappij groeide in augustus 19,1%

Toename
Ruim 100.000 extra passagiers waren er ten opzichte van augustus 2013, in totaal 622.845. De loadfactor steeg met 4,4% naar 81,5%. De groei kwam vooral van een capaciteitsuitbreiding naar de Middellandse Zee.

Verdeling
Van de 622.845 passagiers vlogen er 520.422 short of medium haul. 102.423 vlogen naar de VS of Afrika. Brussels Airlines doet ook veel chartervluchten. De meest in het hoog springende was die voor de Rode Duivels naar het WK in Braziliƫ.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button