fbpx
AirlinesOnderwerpen

Westjet biedt pricedrop garantie

Ticket geboekt en later zie je hem goedkoper? Verschil terug!

Pricedrop
Westjet biedt een ‘pricedrop‘ garantie waarbij je geld terugkrijgt als de ticketprijs daarna omlaag gaat. Het werkt als volgt: je boekt een ticket, als je daarna het exact zelfde ticket goedkoper langs ziet komen dan maak je een screenshot van die prijs en dat stuur je naar Westjet. Het verschil in prijs krijg je dan terug. Niet in echte dollars, maar in bestedingsruimte bij Westjet, maar oke. Het gaat dus niet om tickets bij concurrenten, maar als Westjet de prijs verandert.

Westjet
Het voordeel voor Westjet is dat mensen eerder gaan boeken en een vlucht sneller vol zit (waardoor de prijs omhoog gaat). Westjet is een Canadese prijsvechter met 120 vliegtuigen en 90 bestemmingen in Noord- en Centraal Amerika en Europa.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button