fbpx
AirlinesOnderwerpen

Westjet biedt pricedrop garantie

Ticket geboekt en later zie je hem goedkoper? Verschil terug!

Pricedrop
Westjet biedt een ‘pricedrop‘ garantie waarbij je geld terugkrijgt als de ticketprijs daarna omlaag gaat. Het werkt als volgt: je boekt een ticket, als je daarna het exact zelfde ticket goedkoper langs ziet komen dan maak je een screenshot van die prijs en dat stuur je naar Westjet. Het verschil in prijs krijg je dan terug. Niet in echte dollars, maar in bestedingsruimte bij Westjet, maar oke. Het gaat dus niet om tickets bij concurrenten, maar als Westjet de prijs verandert.

Westjet
Het voordeel voor Westjet is dat mensen eerder gaan boeken en een vlucht sneller vol zit (waardoor de prijs omhoog gaat). Westjet is een Canadese prijsvechter met 120 vliegtuigen en 90 bestemmingen in Noord- en Centraal Amerika en Europa.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button