fbpx
Opmerkelijk

Beloning $30 miljoen voor dé tip wie MH17 neergeschoten heeft

Het Duitse blad ‘Capital’ meldt dat er een beloning is uitgeloofd voor de tip die leidt tot het identificeren van wie MH17 heeft neergeschoten.

$ 30 miljoen

Een Duits bedrijf die privé-detective’s en fraude onderzoek levert is ingehuurd als tussenpersoon om het af te handelen. De klant van detectivebureau Wifka wordt niet bekend gemaakt. Dit meldt het Duitse zakenmaandblad Capital. Naast de 30 miljoen biedt de klant de tipgever ook een nieuwe identiteit aan.

Wifka

De taak van de privé-detective is om de informatie te verzamelen, analyseren en controleren. Het is het hoogste tipgeld ooit. Obama loofde $25 miljoen uit voor Osama bin Laden.
[su_quote cite=”Wifka”]„Wenn man sich fragt, wer so viel Geld investieren kann, bleiben nicht viele Möglichkeiten übrig“[/su_quote]

Wifka weet zelf ook niet wie de opdrachtgever is. Niemand wordt uitgesloten, zo speculeert de detective van Wifka dat het ook Russische oligarchen kunnen zijn die Poetin ten val willen brengen.

Geld

Capital heeft het bewijs gezien dat het geld er ook echt is. Het staat op een Zwitserse bank en wordt overgemaakt naar de bank naar keuze van de tipgever.

Vragen

Prive-detective Wifka wil antwoord op de volgende vragen:

  • Who shot down MH17 on July 17?
  • Who gave the order?
  • Who covers up the shoot down? (Also, if it was by accident and not out of political, economic or military motivation)
  • Who can provide details on the circumstances that led to the shoot down?
  • Who was directly involved with the shoot down?
  • What happened to the people that were involved with the shoot down? What happened to the weapon used?
  • Who can name the people that cleared the shoot down?

Meer Nieuws

Al ons nieuws over de gecrashte 777 vind je hier.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button