fbpx
AirlinesOnderwerpen

EasyJet bestelt 27 A320’s

EasyJet heeft nog eens 27 van de huidige A320.

A320

EasyJet vliegt met een vloot van uitsluitend A320family toestellen. Momenteel zijn het er 225. De nieuwe toestellen zijn een omzetting van kooprechten die easyJet al had. De toestellen worden tussen 2015 en 2018 geleverd.

Airbus

Hiermee gaat de vloot van easyJet naar 315 toestellen in 2019. Ook heeft de prijsvechter nog 100 A320neo’s besteld.

[su_quote cite=”Carolyn McCall, easyJet”]”We are bringing new aircraft into the fleet as we continue to see a significant number of new profitable opportunities in our core markets in the near term and in order to maintain our cost advantage,”[/su_quote]

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button