fbpx
OnderwerpenVliegvelden

Brussels airport wint World Routes Award

Brussels Airport is uitgeroepen tot winnaar van de World Routes Award 2014.

Brussels

Voor de tweede keer in 3 jaar wint Brussels Airport de prijs. Eerder werd in 2012 ook gewonnen. In haar subcategorie 4-20 miljoen passagiers was Brussels ook winnaar. In de categorie minder dan 4 miljoen was Shannon Airport de winnaar. Dublin won bij de 20-50 miljoen categorie. Tenslotte won Changi in de categorie meer dan 50 miljoen passagiers. Tweede in deze groep werd Schiphol.

[su_quote cite=”Leon Verhallen – Brussels Airport”]his was a big surprise. After winning in Abu Dhabi in 2012 and then being recognised as Highly Commended in Las Vegas last year we simply did not believe we would be picking up this prestigous award tonight. It has been a strong year for Brussels Airport and the team have worked hard to ensure we are supporting our airline partners, whether small regional carriers, medium-sized operators or long-haul airlines.[/su_quote]

Award

De prijs bestaat sinds 1997 en is in het leven geroepen om vliegvelden te belonen voor hun marketing. Het zijn de luchtvaartmaatschappijen die stemmen op het vliegveld waar zij qua marketing het meest aan hebben. De prijs wordt als prestigieus gezien.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button