fbpx
IncidentenOnderwerpen

Passagier wil deur openmaken in vlucht

Virgin_America_A319Maandagochtend moest een vlucht van Boston naar Los Angeles een niet geplande landing maken in Omaha.

Deur

Meerdere passagiers verklaren dat een jonge man een deur open wilde maken in volle vlucht. Ze verklaren dat de man eerder al nerveus heen en weer liep. De cabin crew wist dit te voorkomen. Samen met twee politiemensen uit Boston die toevallig aan boord waren is de man naar achterin het vliegtuig geleid.

Arrestatie

Op Omaha heeft de politie de man gearresteerd De passagiers zeggen tegen TV-zender KTLA dat de crew zeer professioneel gehandeld heeft. Virgin America zegt in een verklaring dat het ging om een medisch noodgeval. Aan boord waren 103 passagiers.

Vlucht<

Vlucht VX363 werd uitgevoerd met een Airbus A319 en vertrok om 07:34 van Boston. De aankomst in LAX had rond half 11 moeten zijn, maar landde om 09:45 op Eppey Airfield, Omaha. Na ruim een uur op de grond vertrok de Airbus weer om om 11:55 aan te komen in Los Angeles, anderhalf uur later dan gepland.

Video

Een passagier heeft gefilmd hoe de passagier werd weggeleid.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button