fbpx
AirlinesOnderwerpen

Transavia: nieuw uniform, livery en weg met .com

Transavia_Cabin_crew_uniform_flight_attendantTransavia gaat vernieuwen. De maatschappij is al een tijd bezig met nieuwe uniformen voor het personeel, maar daar blijft het niet bij.

Uniform

Transavia is al langer bezig met nieuwe uniformen. Het personeel mag meebeslissen volgens ‘crew-sourcing‘. Het eigen personeel in zowel Nederland als Frankrijk mochten in verschillende stemrondes meebeslissen over het ontwerp. In mei is de knoop doorgehakt en de tekeningen gepresenteerd. Het groen verdwijnt grotendeels, al blijven er wel kleine accenten. Het nieuwe uniform wordt donkerblauw rok met een witte blouse. Volgende maand gaat een deel van het personeel de nieuwe kleding proberen.

Tekening_nieuw_uniform_Transavia

Schamen

Franse cabin crew zou zich schamen voor het huidige uniform en zich eerst verkleden voordat ze naar huis gaan. Nu hebben ze inspraak gehad, dus Transavia gaat er vanuit dat alle medewerkers in uniform naar huis gaan.

.com

Ooit heel hip om .com achter je naam te zetten, maar inmiddels wel verouderd. Hoewel de knoop nig niet is doorgehakt wordt het waarschijnlijk weer van de naam afgehaald.

Livery

Ook komt er een nieuwe livery, de kleuren op het vliegtuig. Wat er gaat veranderen zou nog niet bekend zijn. Transavia kijkt wel naar een merk op de onderkant zodat de toestellen ook vanaf de grond herkenbaar blijven.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button