fbpx
AirlinesOnderwerpen

Tegenstrijdige berichten over stoppen met Transavia Europe – Update

Air_France_777-200ER_CDG_staartenDe Franse minister van Transport heeft nu ook op radio RMC bevestigd dat Air France stopt met Transavia Europe. [su_quote]The project has been abandoned, it is not suspended for three months, it has been withdrawn by management[/su_quote]

Een woordvoerder van Air France zegt dat het voorstel nog steeds is Transavia Europe uit te stellen zolang de gesprekken met de vakbond lopen.
De Franse staatssecretaris van transport zei eerder dat het project Transavia Europe van de baan is.

Volgens Air France is het te voorbarig om te zeggen. Het feit dat er geen vooruitgang in de onderhandelingen is, betekent niet dat het project geschrapt wordt.

Vakbonden

Volgens de staatssecretaris is de eerste prioriteit Transavia France. Trans Europe wordt voorlopig opgeschort. De vakbonden willen er eerst zeker van zijn, voordat ze een besluit nemen wat te doen. In een verklaring zeggen ze dat als Europe echt wordt geschrapt en Transavia France wordt ontwikkeld de staking op zal houden.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button