fbpx
AirlinesOnderwerpen

Ryanair pas over 5-10 jaar transatlantisch

Ryanair gaat op zijn vroegst pas over 5 jaar transatlantisch vliegen.

Geen vliegtuigen
Het is geen geheim dat Ryanair graag transatlantisch wil gaan vliegen. Het grote probleem is echter aan zuinige vliegtuigen komen die het mogelijk maken deze vluchten goedkoop uit te voeren. Alle beschikbare toestellen de komende 4 tot 5 jaar zijn opgekocht door vooral maatschappijen uit de golfstaten.

Vloot
Ryanair wil 30-50 vliegtuigen hebben om de maatschappij goed neer te kunnen zetten. 12-14 bestemmingen in Europa moeten verbonden worden met 12-14 bestemmingen in de VS. Met 5 vliegtuigen ben je er niet volgens de Ierse maatschappij.

€10
Het businessplan ligt klaar om het te gaan doen. De goedkoopste plekken moeten € 10 euro gaan kosten. Lang niet alle stoelen zullen voor deze prijs weggaan. De CEO O’Leary zegt flink wat premium en/of businessclass stoelen te moeten hebben om het rendabel te maken. Het zal een aparte maatschappij worden, die wel van de Ryanair passagiersstroom gebruik zal gaan maken. Net zoals AirAsia en AirAsia X dit doen. Het maakt O’Leary niet uit of het Boeing of Airbus toestellen worden.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button