fbpx
AirlinesOnderwerpen

Air Canada naar Schiphol

Air_Canada_767Air Canada gaat een lijndienst van Toronto naar Amsterdam starten vanaf 4 juni 2015. Er wordt een Boeing 767-300ER ingezet. Aan boord zijn 211 stoelen waaronder 24 International Business Class pods, met lie flat stoelen. De route wordt 6 keer per week uitgevoerd.

[su_quote cite=”Air Canada” url=”http://www.forbes.com/sites/marcelmichelson/2014/09/25/can-pilots-cause-air-france-klm-to-crash/”]Air Canada will continue its international expansion drive next summer, led by the addition of Amsterdam to its mainline global network. Apart from being a popular tourist destination, Amsterdam is also a key business market with longstanding links to Canada.[/su_quote]

Air Canada staakte vluchten op Nederland in 2006 en komt nu dus weer terug.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button