fbpx
OnderwerpenVliegtuigen

Airbus vliegt met 5 A350’s in formatie – Foto’s

©Airbus
©Airbus
Een speciale missie van Airbus. De vrijt A350 testvliegtuigen hebben in formatie gevlogen. Erachteraan vloog een Corvette vliegtuigje van waaruit foto’s en video’s worden gemaakt. Deze -waarschijnlijk- spectaculaire beelden verwachten we binnenkort en zullen op deze pagina worden geplaatst.

Certificering

Reuters meldt dat Airbus waarschijnlijk morgen de certificering voor de A350 zal ontvangen van EASA en mogelijk ook meteen van de FAA. Dit maakt de weg vrij voor de levering van het eerste toestel, aan Qatar Airways in het 4e kwartaal.

Foto’s

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button