AirlinesOnderwerp

Arke wisselt vanaf 2 okt van Dubai Airport

Vanaf het komende winterseizoen dat 2 oktober begint vliegt Arke op het tweede vliegveld van Dubai: Al Maktoum (DWC).

Wissel

De laatste vlucht naar Dubai International (DXB) heeft inmiddels plaatsgevonden. De eerstvolgende vlucht zal naar het nieuwe Al Maktoum gaan. Dit vliegveld is nu nog niet zo groot, maar moet een mega-airport worden. Het vliegveld ligt verder van de oude stad en de cruiseterminal af, maar weer dichterbij het bekende palm island en de haven. KLM en Emirates vliegen wel nog naar Dubai International.

Schema

Arke vliegt met een 737-800 naar Dubai op zondag en donderdag. De terugvlucht is met een tankstop in Burgas, Bulgarije. Vlucht OR409 vertrekt om 22:45 en komt aan om 07:55. Terugvlucht vertrekt om 08:50 en arriveert op Schiphol om 16:10.

Voor de Dubai Airshow is een A380 van DXB naar DWC gevlogen. De kortste A380 vlucht ooit.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button