fbpx
AirlinesOnderwerpen

NetJets naar China

NetJets heeft een Air Operator Certificate (AOC) toegewezen gekregen van de Civil Aviation Administration of China. Hierdoor kan het businessjet verhuur bedrijf met charter operaties beginnen. Het is de eerste buitenlandse maatschappij met een AOC in China.

Uitbreiding

NetJets wil graag uitbreiden en China is een onderdeel van het plan. Het bedrijf begint met het verhuren van de businessjets, later kan het uitgebreid worden met deel-eigenaarschap. De producten zijn vergelijkbaar met die op de Europese en Amerikaanse markt.

Vloot

Momenteel heeft NetJets twee Hawker 800’s in China op Zhuhai. Dit toestel heeft een Medium size cabin (in de Netjets vloot). Er kunnen 8 personen aan boord en de maximale afstand is zo’n 5.000 km.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button