fbpx
Onderwerpen

Parkeermogelijkheden Schiphol Airport


Schiphol_Bord_breed

Vliegt u vaak vanaf Schiphol en bent u het zat om steeds de hoofdprijs te betalen voor het parkeren? In dit artikel geven wij een aantal handige tips waardoor u eenvoudig geld kunt besparen op uw parkeerkosten.

Parkeren Schiphol

Wanneer u met de auto reist zult u uw auto moeten parkeren tijdens uw vakantie of zakenreis vanaf Schiphol. Over het algemeen zijn de tarieven op de parkeerterreinen van Schiphol aanzienlijk hoog. Schiphol heeft echter een goedkoper alternatief genaamd: “Schiphol Smart Parking”. Deze parkeerfaciliteit is gelegen op P3 website lang parkeren Schiphol. Wilt u parkeren op dit parkeerterrein dan zult u van te voren online een parkeerplek moeten reserveren. Dit loont zeker, want u bespaart circa 50% ten opzichte van de parkeerterreinen P1 & P2 van Schiphol. Schiphol Smart Parking is alleen niet op loopafstand van de terminal gelegen zoals de parkeerterreinen P1 & P2. Een gratis pendeldienst brengt u binnen vijf minuten naar de terminal van Schiphol en haalt u ook weer op. Deze pendeldienst rijdt iedere tien minuten om lange wachttijden te voorkomen.

Concurrentie

Naast de bovengenoemde parkeerfaciliteiten op de luchthaven zelf, zijn er ook concurrerende parkeeraanbieders rondom luchthaven Schiphol gevestigd. Bij deze parkeeraanbieders kunt uw auto tevens veilig en betrouwbaar lang parkeren. Net zoals bij Schiphol Smart Parking beschikken deze parkeeraanbieders ook over een gratis pendeldienst. Parkeervergelijker Parkeren op Schiphol Airport zet voor u alle parkeermogelijkheden rondom Schiphol op een rijtje. U kunt alle parkeermogelijkheden vergelijken op prijs, afstand tot de luchthaven en op waarderingen van klanten. Door te vergelijken zult u zien dat de concurrerende parkeeraanbieders vaak goedkoper zijn dan de vaste parkeerterreinen op Schiphol zelf. Door beoordelingen van klanten te lezen en de prijs te vergelijken zult u een geschikte parkeerfaciliteit vinden. Wanneer u de juiste parkeeraanbieder heeft gevonden kunt u meteen online een reservering plaatsen zodat u zeker bent van een parkeerplek.

© www.vluchtboeken.nl

Bestel nu deze afscheidskalender van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een afscheidskalender van de KLM Boeing 747. Exclusief verkrijgbaar bij Up in the Sky voor €17,95 inclusief gratis verzending. Voor €4 extra krijg je er een retro sleutelhanger bij!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button