fbpx
Opmerkelijk

Spectaculaire video: 747-8 zwaait gedag met vleugels bij take-off

Deze Cargolux 747-8 Freighter zwaait wel heel fanatiek gedag. Volgens de maker van de video gaat het om de delivery flight vanaf Paine Field Airport. De nieuwe jumbo werd 30 september afgeleverd en heeft registratie LX-VCJ.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button