fbpx
AirlinesOnderwerpen

Surinam Airways wil enige wide-body vervangen

Surinam_SLM_A340
Surinam Airways vliegt wil het enige wide-body toestel in de vloot vervangen.

A340

Surinam Airways, of SLM, vliegt met sen A340-300 viermaal per week naar Schiphol. Zoals veel maatschappijen wil de maatschappij van dit toestel af, vooral omdat het veel brandstof verbruikt. De lease-overeenkomst loopt in 2015 af en dan wil SLM het toestel vervangen. De maatschappij gaat waarschijnlijk met een A330 of 767 vliegen. De A340 is sinds november 2009 in de vloot, destijds verving het een 747-300.

Koop

Surinam kijkt ook of er een toestel gekocht kan worden met hulp van de Ex-Im bank. Dit zou voor het eerst zijn dat er een vliegtuig in eigen beheer is. Naast de A340 heeft Surinam ook drie 737-300’s geleast. Een partnerschap met een andere maatschappij zou ook welkom zijn. Door concurrentie regels kan dat niet met KLM.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button