fbpx
AirlinesOnderwerpen

5 extra Ryanair routes van Weeze

Ryanair_737-800
Voor het zomerschema heeft Ryanair 5 extra routes vanaf Weeze gepland. Deze routes waren eerder van het schema verdwenen.

Routes

Ryanair gaat vliegen op Agadir, Stockholm, Tallinn, Vaxjo en Bydgoszcz. In totaal zijn er dan 36 routes vanaf Weeze Airport met 135 wekelijkse heen- en terugvluchten. Per jaar verwacht Ryanair 1,75 miljoen passagiers.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button