fbpx
AirlinesOnderwerpen

Voorspelling: Ryanair opent basis Schiphol in 2015

Ryanair_Girona
Luchtvaart nieuws en analyse website anna.aero voorspelt: Ryanair opent in 2015 een basis op Schiphol. Ryanair heeft gezegd dat e rin 2015 minimaal 3 nieuwe bases worden geopend. Schiphol zou de grootste kanshebber zijn.

Waar niet?

Hoewel Ryanair nog niet veel los wil laten zegt de CCO wel dat het niet Heathrow, Charles de Gaulle of Frankfurt Main wordt, “maar elke andere luchthaven is een optie”. Anna.aero heeft een analyse gemaakt welke vliegvelden de meeste kans voor de Ryanair filosofie maken. Er is gekeken of Ryanair

  • niet al op een vliegveld in de buurt vliegt
  • veel op vliegvelden vliegt waar geen basis is ingesteld
  • niet alleen inkomend verkeer zal hebben
  • veel passagiers zal kunnen hebben

Er is een top 10 opgesteld en de top 3 is:
1. Amsterdam
2. Gatwick
3. Parijs Orly

Ryanair verklaarde een jaar geleden in overleg met Schiphol te zijn over slots. O’Leary zei toen dat het nog 5 jaar kan duren, maar dat de maatschappij in principe wel vanaf Schiphol wil vliegen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button