fbpx
OnderwerpenVliegtuigen

Laatste MD-11 lijnvlucht vandaag/morgen – video

MD-11
Dit weekend vertrekken de laatste 2 vluchten van de KLM MD11. De bestemmingen zijn Toronto & Montreal. Het toestel van de laatste vlucht is de PH-KCE (Audrey Hepburn) met de KLM 95 jaar sticker.
Zondagochtend vroeg keert de MD-11 terug uit Canada op de laatste lijnvlucht. Daarna zal het toestel niet meer ingezet worden hiervoor. Het panoramadek zal open zijn om het toestel te ontvangen voor de laatste keer. Vlucht KL672 staat gepland om 06:10 aan te komen op Schiphol.

Wel zullen er nog 3 afscheidsrondvluchten zijn op 11 november. De tickets waren binnen no-time uitverkocht. Daarna zullen de toestellen naar de schroothoop gaan. KLM was de laatste maatschappij die nog lijnvluchten met het toestel uitvoerde.

MD-11

Meer over de KLM MD-11.

Schiphol TV besteedde aandacht aan het toestel:

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button