fbpx
Opinie

Nieuw: Columnisten

Typemachine_Typewriter_Underwoord_Column
Upinthesky breidt uit. Naast nieuws, video’s en foto’s presenteren we nu met veel plezier ook columns.

Eerste columnist

We zijn erg blij met onze eerste columnist: Lodewijk Oudshoorn!
We zullen om de week een column van Lodewijk publiceren.
[su_quote cite=”Lodewijk Oudshoorn, columnist”]In deze column zal ik regelmatig verslag doen van mijn ervaringen als frequent flyer, en mijn observaties delen met de lezers van Up in the Sky. [/su_quote]

De eerste column -De Apenrots- staat inmiddels online.

Over Lodewijk

Lodewijk Oudshoorn is werkzaam bij een internationale financiële instelling. Hij is frequent flyer bij loyaliteitsprogramma’s van KLM, Emirates en British Airways. Vanaf Schiphol vliegt hij wekelijks naar diverse bestemmingen in Europa en Azië. In 2013 vloog hij voor zijn werk ongeveer 150.000 km.

Zijn favoriete luchthaven is London City Airport. Zijn favoriete versnapering aan boord is het zakje gesneden appeltjes van Air France. Zijn favoriete vliegtuig is de Airbus A380-800.

Lees hier de columns van Lodewijk.

Meer columnisten

We hopen de komende tijd meer columnisten aan te trekken.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button